Digitale skilt – DS

Digitale skilt gir full kontroll over innholdet som vises på alle skjermene i butikkene til enhver tid. Med god skybasert løsning kan dere enkelt endre innholdet på skjermene, og kombinere flere typer innhold som video, rullerende bilder, tekst eller leverandørstyrt innhold.

Digitale skilt kan fange kundenes oppmerksomhet og bidra til å trekke dem inn i butikken.

Ta kontakt med oss i dag og få full kontroll over informasjonsflyten til kundene!


Elektroniske etiketter – ESL

Elektroniske prisetiketter frigjør tid og reduserer risikoen for feilprising. De ansatte får mer tid til å ta seg av kundene og salgs fokuset vil øke.

Vi leverer løsninger til enkeltbutikker og store kjeder med skybaserte løsninger for enkel og sikker drift.

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud i dag og få kontroll på prisene i alle deres butikker!


Møteromsbooking

Vår møterombooking system gjør det enklere å booke møterom og skaffe oversikt over ledige rom. Panelet viser deg informasjonen du trenger, men gir samtidig tilgang på ytterlige informasjon om andre rom, ressurser og tidspunkter om ønskelig.  Løsningen kommuniserer direkte med Exchange/Office 365, noe som gjør at du ikke trenger å installere noen programvare i datasystemene. Oppsettet er enkelt, effektivt og tilrettelagt for rask igangsettelse. Hvert panel kan settes opp individuelt – eller administreres fra ett felles administrasjonspunkt.Lydsystemer

I samarbeid med Laud Media tilbyr vi høykvalitets lydanlegg både for butikker, forsamlingslokaler og lobbyer. Et profesjonelt designet lydanlegg som er satt opp riktig og som gir et godt lydbilde vil skape en rolig og behagelig atmosfære.

Ta kontakt for en uforpliktende test i dag og la kundene deres handle i en rolig og avslappet atmosfære!


Video Overlay

Video overlay brukes til informasjon på skjermer i fellesområder. Løsningen gir mulighet til å legge informasjon over en TV eller video sending, som nyheter eller sportssendinger. Vi legger egen tekst over TV – eller videobildet som vises for å gi viktig effektiv informasjon. Vi har også utviklet en integrasjon mellom video overlay og elektroniske prisskilt for å gi bedre informasjon til kundene om TV’ene som selges. I felleslokaler med TV’er er det ofte redusert lys, og Video overlay hjelper kundene til å tydeligere lese priser eller annen informasjon som f.eks. forsinkelser på fly og tog.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud i dag! Ikke la deres kunder gå glipp av viktig informasjon!

a


Produktvelgere

Produktvelgere er touchskjermer hvor kunden får enkle valg for å finne fram til ønsket produkt. Når en kunde f.eks. ønsker en rødvin i prisklassen 200-300 kroner som passer til lammekjøtt, sorterer systemet ut passende produkter, og prisskiltene starter å blinke for å hjelpe kunden til å finne rett produkt.

Ta kontakt for uforpliktende tilbud i dag! Hjelp kundene til å bli selvhjulpne og spare tid!


Kontakt Oss