Utstillingsalarm/punktsikring

SensorNordic tilbyr et komplett utvalg av løsninger for å sikre og lade produkter i utstilling. Vi fører løsninger for ett til flere hundre produkter. Vi samarbeider med innredningsselskaper og kan tilby skreddersydde løsninger basert på 3D-tegninger eller skisser. Vi tilstreber å være konkurransedyktige i alle typer installasjoner og samarbeidsprosjekter og gjør alt for å sikre at deres investeringer i punktsikring blir raskt tilbakebetalt (ROI).

Ta kontakt med oss for et godt tilbud og gode råd!


varesikring antenner

EAS – Alarmbøyler

Vi har et stort utvalg av varesikrings antenner, fra leverandører som Gateway og Cross Point, som øker sikkerheten på de mest verdifulle varene i butikken. Antennene finnes i begge teknologier (AM og RF), materialer, design og farger. Vi vil påse at systemet fungerer best mulig i miljøet det monteres i, og at det passer inn i butikkens innredning. Vi tilbyr prosjektering og installasjon med hjelp av lokal partner eller våre nordiske avdelinger.

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud på løsninger for deres butikker!


CCTV – Kameraovervåkning

SensorNordic leverer høykvalitets kameraovervåking til alt fra små til store organisasjoner, til innendørs og utendørs bruk. Kameraovervåkingen kan leveres som en separat løsning eller integreres med system for innbrudds- og adgangskontroll. Vi har gode løsninger for overføring til vaktsentral for verifisering av hendelser.

Kameraovervåking er mer enn sikkerhet. Kameraovervåking kan hjelpe med rutine forbedringer, finne årsaken til mange uønskede hendelser og dermed gi et godt grunnlag for å gjøre forbedringer.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring!


Adgangskontroll

SensorNordic leverer MiFare adgangskontroll-løsninger til det nordiske markedet. Vi har enkle og kostnadseffektive løsninger for organisasjoner med en eller flere lokasjoner. Vi leverer ofte Adgangskontroll som er integrert med innbruddsalarm for lettere betjeningen av anlegget. Vi leverer også adgangskontroll i flerbruksbygg hvor hver enkelt enhet har egne alarmløsninger etter behov.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring!


Innbruddsalarm

SensorNordic leverer alarmløsninger eller integrerte løsninger med kameraovervåking og adgangskontroll. Våre løsninger er meget godt egnet for større organisasjoner med gode skyløsninger som gir full oversikt over alle lokasjoner. Vi har god teknisk support og overføring til forsikringgodkjent vaktsentral. Våre ansatte har lang erfaring innen prosjektering og montering av løsninger som tilfredsstiller FGs regelverk.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende befaring! Vår erfaring sikrer deres verdier!


Kontakt Oss