SensorNordic

SensorNordic har hovedkontor på Kjeller nord for Oslo. Siden 1984 har vi vært en innovativ leverandør av systemer mot ulike markedssegmenter som har behov for å sikre produkter, gi kunder informasjon og utarbeide statistikk. Vi gir kunder i hele Norden support og god service både under installasjon og videre drift av løsningene vi leverer.

Kontakt Oss

Hvem er vi

I SensorNordic er vi dedikert til å skape innovative løsninger. Vi tilpasser løsninger etter kundenes behov for å få optimal funksjonalitet og kundeopplevelse. Med vår erfaring og kunnskap finner vi gode løsninger som fungerer sammen og som gir god avkastning.

Hva gjør vi

Vi er en løsningsleverandør og distributør. Vi har egen installasjonsavdeling med prosjektledelse og supportavdeling med høy IT-kompetanse. Vi tilpasser løsninger til det nordiske markedet og samarbeider med kundene for å finne de produktene og løsningene som svarer til deres behov. Vi tar ansvar for våre leveranser i alle ledd for å sikre at vi leverer høy kvalitet, og at kundene skal få raskest mulig avkastning på sine investeringer.

Historie

Med mer enn 25 år i bransjen er SensorNordic en etablert og velkjent systemleverandør. Vi tilstreber å levere over våre kunders forventninger gjennom velprøvd teknologi tilpasset det nordiske markedet gjennom mange år.

Vi startet som et dansk firma i 1984. I 2004 åpnet vi i tillegg et kontor i Göteborg og i 2009 et kontor i Oslo. I 2014 ble selskapet delt i to. I Norge og Sverige fokuserer vi på systemintegrasjon, displayløsninger og statistikk, mens det danske selskapet fokuserer på egenutvikling av sikkerhetsløsninger. I dag er vi to selskaper som samarbeider tett.

Dialog

Det viktigste for oss er å forstå våre kunders utfordringer og behov. Derfor er en tett dialog viktig for oss. Vi har et stort utvalg av løsninger og produkter som kan gjøre hverdagen mer effektiv, sikker og attraktiv med bedre statistikker, live display, web-portal og sikring av verdier. Sammen kan vi finne den best løsningen. En løsning som betyr økt verdiskapning og som vil gi en effektiv tilbakebetaling av investeringen.

Vi setter derfor stor pris på å få en prat og diskutere tiltak. Kontakt oss, kom med ønsker og utfordringer! Det er det vi er her for.

Test oss! Utfordre oss! Sett oss på prøve! Dere vil ikke angre!